Kako se registrirati na službenu ROOT WELLNESS stranicu i kupiti ROOT proizvode

Ovdje ćemo vas voditi korak po korak kako se registrirati na ROOT WELLNESS službenu stranicu, preko koje se naručuju ROOT proiozvodi.

Registracija je BESPLATNA.

KORAK 1.

Kliknite na link službenu ROOT WELLNESS stranicu ovdje:

KORAK 2.

Kad kliknete na SIGN IN (gore desno), otvoriti će se stranica na kojoj upišite svoje podatke, odaberite svoj nadimak (username) i prihvatite uvjete ROOT-a. To sve upisujete na desnoj strani, ispod naslova: Create brand new ROOT Brand account.

KORAK 3.

Nakon toga, otvoriti će vam se prozor vašeg računa, gdje možete obaviti online kupovinu. ROOT dostavlja proizvode u više od 50 država svijeta.

KORAK 4.

Provjerite vašu košaricu. Na iznos kupnje biti će dodan PDV i trošak dostave. Kad ste sigurni da su svi proizvodi u košarici, kliknite Place order.

prijava 4

KORAK 5.

Otvoriti će se prozor u kojem trebati navesti svoju adresu za dostavu. Unesite i podatke za  plaćanje karticom (ROOT koristi siguran server za kartično plaćanje).

KORAK 6.

Provjerite podatke i kliknite na Place order. Prosječno vrijeme za dostavu za Republiku Hrvatsku je 4-5 radnih dana.

Nakon registracije, ako želite, možete mi poslati vaš email, ili Facebook account ili broj mobitela (ispunite kontakt formu), pa ćemo vas prijaviti u grupe na whatsapp-u ili facebooku. Grupe su koristan izvor informacija, jer u grupama dijelimo iskustva korisnika ROOT proizvoda, sve kako bi unaprijedili svoje zdravlje, a time i svoj život.
Isto tako, sve vas koji mi pišete jer se želite aktivno uključiti u promoviranje ROOT proizvoda radi ostvarivanja financijske dobiti, molim da mi se javite također putem kontakt forme.