NATURE CHANGES EVERYTHING

Give Me Back My Youth - GMBMY

Hidrolizirani goveđi kolagen i cjeloviti kolostrum u prahu –

za vraćanje mladosti

S ciljem da nam „vrati mladost“, ROOT je formulirao (i patentirao) mješavinu kolagena i kolostruma za preokret procesa starenja jačanjem kože, pluća i crijeva, ponovnom izgradnjom vašeg mikrobioma i aktiviranjem zdravlja stanica kako bi se oživjelo imunološko zdravlje cijelog organizma.

Hidrolizirani kolagen koristan je za zdravlje crijeva i kože, a i bogat je izvor proteina. Kolagen sadrži velike količine aminokiselina, glicina, glutamina i prolina. Vrlo je koristan za crijevni trakt i želudac. Jedan je od primarnih građevnih blokova u koži, kostima, tetivama, ligamentima, mišićima i krvnim žilama.

Naša koža prvenstveno je izgrađena od kolagena tipa I i III, a utvrđeno je da goveđi kolagen povećava te specifične vrste kolagena. To znači da goveđi kolagen može biti koristan za smanjenje bora, poticanje elastičnosti i povećanje vlažnosti kože.

Poput goveđeg kolagena, goveđi kolostrum je nevjerojatno hranjiv. Sadrži visoku razinu antitijela. Ima dosta proteinskih spojeva koji reguliraju imunološke reakcije i potiču rast, uključujući laktoferin i faktore rasta. Studije pokazuju da goveđi kolostrum može potaknuti rast crijevnih stanica i ojačati stijenku crijeva.

Kako uzimati Give Me Back My Youth

Ovisno o tome kako se vaše tijelo osjeća, možete početi s 1 žličicom dnevno (prema potrebi) i povećati na 2-3 žličice. Važno je znati da je Give Me Back My Youth dodatak, a ne zamjena za obrok. Čuvajte kolagen i kolostrum na hladnom i tamnom mjestu.

Give Me Back My Youth vjerojatno će biti učinkovitiji na prazan želudac, pa bi vam uzimanje odmah ujutro moglo više koristiti. U idealnom slučaju, predlaže se uzimanje 30 minuta prije ili 2 sata nakon redovnog obroka. Ipak, u redu je uzimati kolagen i kolostrum u bilo koje vrijeme.

Kombinacija uzimanja CLEAN SLATE-a i GMBMY kroz 2 mjeseca:

GMBMY kolagen
  • Preporučuje se uzimanje 1 žličice dnevno, međutim, mogu se uzeti 2-3 žličice ovisno o osobi.
  • Uzmite bilo kada tijekom dana.
  • Preporučuje se 1-2 puta dnevno.
  • Dodajte u jutarnju kavu, smoothie, jogurt ili u bilo koji toplu ili hladnu tekućinu.